Modesta Glasscoating - Modesta glas coating

Door de grote diversiteit in het aanbod van dit merk kunnen wij uw gehele auto behandelen met dit zeer exclusieve product. Uw auto zal lange tijd vrij zijn van vuilhechting en zal extreem waterafstotend zijn.

 

Modesta Producten

Modesta kent verschillende producten welke ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben. Wij geven de voorkeur om ieder voertuig vooraf te bekijken alvorens er een prijsopgave wordt gegeven. Voor vragen en de verschillende mogelijkheden kunt altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.

 

 

BC-03 - Pure Glass Coating

De inorganische eigenschap van de BC-03 glascoating maakt het volledig resistent tegen oxidatie en daardoor meer geschikt om lak te beschermen. De harde fysieke afsluiting voorkomt dat de lak in contact komt met de lucht en zorgt er daardoor door dat het een krachtige antikras beschermer is. Modesta BC-03 barst niet, creëert geen luchtbelletjes, schilfert niet, scheurt niet, laat niet los en verkleurt niet bij temperaturen tot 700 C.

 

BC-04 - Nano-Titanium Glass Coating

De nieuwste formule coating is Modesta BC-04: Deze coating combineert de beste aspecten van de originele glascoatings en de hoogste kwaliteit nano-titanium coating. Hierdoor ontstaat een diepere glans en is het eenvoudiger aan te brengen. Gebruiksgemak staat voorop, zolang het niet ten koste gaat van de kwaliteit en duurzaamheid. Met deze nieuwe formule kunt u erop rekenen dat u de beste eigenschappen krijgt van de originele glascoatings in combinatie met de hoogste kwaliteit nano-titanium coating. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van een schitterende laag coating over uw auto. Door de gladde structuur van de coating is het wassen van de auto gemakkelijker dan ooit! Iedere wasbeurt opnieuw..

 

BC-05 - Geavanceerde Waterafstotende glasCoating

Modesta BC-05 is een glascoating die gebaseerd is op een driedimensionale moleculaire omlijsting. Het vormt een hoog duurzame glaslaag op de autolak. BC-05 produceert een diepe glans en helpt het beschermen van de lak tegen allerlei soorten beschadiging, krassen, vocht, watervlekken, zout, zuren en zelfs permanente inkt en verf.

 

BC-06 - Hittebestendige harde glascoating voor velgen en carrosserie

De meest prominente eigenschappen van de Modesta BC-06 glascoating zijn de vlekkenresistentie en het schoonmaakgemak. Deze dunne sillica laag, gemaakt van perhydropolysilazane, beschermt de carrosserie en de wielen van stof in regendruppels die kunnen doordringen in zachte lak of andere met lak bewerkte oppervlaktes die slechts met grote moeite verwijderd kan worden. Dankzij de BC-06 bescherming is wassen minder vaak nodig. BC-06 ondergaat een chemische reactie wanneer het in aanraking komt met een lakoppervlakte en creëert daarmee een glascoating. Het heeft een sterke moleculaire structuur die een solide, langdurige laag creëert. Modesta BC-06 is hittebestendig tot 1300 C – genoeg om de wielen te beschermen tegen o.a. gloeiendhete remstof.

 

P-01A - Primer / Finishing Polish

Modesta P-01A is een onderlaag voor Modesta’s glascoating die ook gebruikt kan worden als een eindpolitoer. Het tweelagen dikke membraam werkt samen met de glascoating om zo een diepe schittering, glans en reflecties van de lak te creëren. Glascoatings kunnen moeilijk in dikke lagen aan te brengen zijn op autolak. P-01A maakt dit gemakkelijker. Het gedraagt zich ook als een dubbelhechter en het bevordert de hechting aan de lak zelf, waardoor de duurzaamheid en bescherming verlengt wordt. Modesta P-01A is een speciale hars gelijk aan een van de componenten van autolak, die een dikke laag van tot aan 10μm vormt. Het kan kleine oneffenheden vullen en verbergen van de bovenlaag zonder gebruik van schuurmiddelen. Het kan toegepast worden om een perfect eindresultaat te bereiken zonder de noodzaak van polijsten tijdens het prepareren.

 

BM-1 SHOT - Quickdetailer onderhoudsspray

Handig als een tijdelijke bescherming totdat de glascoating compleet uitgehard is. M-1 SHOT kan ook gebruikt worden voor het onderhouden van Modesta’s glascoatings. M-1 SHOT helpt het waterafstotende effect welke vermindert na verloop van tijd te herstellen.

 

H-04 - Shampoo met Water-afstotend Effect

Auto shampoo voor waterafstotende en/of waterafgevende coatings. Deze speciale shampoo verwijdert vuil, herstelt en verlengt de oorspronkelijke waterafstotende werking van de coating.

 

H-05 - Shampoo met Hydrofiele werking

Auto shampoo voor hydrofiele coatings. Deze speciale shampoo verwijdert vuil en herstelt/verlengt de oorspronkelijke hydrofiele werking van de coating.
"Hij staat altijd voor je klaar,

laat zien dat je ook om hem geeft"


Autopoets bedrijf Hbest

Like ons op Facebook