Protecting

HBEST heeft meerdere produkten en behandelingen in huis om de lak van uw auto goed te beschermen.Indien u erg zuinig bent op uw auto, maar deze niet iedere maand wilt voorzien van een nieuwe waxlaag, dan biedt HBEST zeker een goede oplossing. Hier onder treft u de beste behandelingen aan die o.a. de lak van uw auto voor een lange periode beschermen.

Modesta Glas Coating

Modesta is één van de nieuwere producten op de markt. Het is een speciale coating op basis van vloeibaar glas waardoor uw lak extreem goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt deze vloeibare glas coating voor een betere glans en diepte in de lak. Door de grote diversiteit in het aanbod van dit merk kunnen wij uw gehele auto behandelen met dit zeer exclusieve product. Uw auto zal lange tijd vrij zijn van vuilhechting en zal extreem waterafstotend zijn.

Meer over Modesta glas coating >>

Swissvax

De zeldzame, natuurlijke ingredienten die worden gebruikt in Swissvax zijn te kostbaar om te worden toegepast in een industriele productie. Er zijn geen compromissen als het aankomt op de productie van deze ultieme wax en het autoverzorgingssysteem. Wij nodigen u uit om ook eens zelf te ervaren waar andere liefhebbers en verzamelaars over de hele wereld het zich reeds over eens zijn.

Meer over SWISSVAX >>

 

Voor vragen en de mogelijkheden kunt altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.

 

 

 
"Hij staat altijd voor je klaar,

laat zien dat je ook om hem geeft"


Autopoets bedrijf Hbest

Like ons op Facebook