Reconditioning

In deze tijd vinden mensen bepaalde zaken steeds belangrijker dan vroeger,ze geven b.v. meer aandacht aan hun kleding, het interieur van hun huis, het milieu etc. Mensen willen zich graag goed voelen en zich goed presenteren maar,wat sommige mensen vergeten is dat een brandschone en mooi gepoetste wagen natuurlijk niet mag ontbreken alleen dan is het plaatje af! HBEST kan dit volledig voor u verzorgen van het wassen tot het compleet reconditioneren van uw auto.
Het is zelfs mogelijk om een optisch onderhoudscontract af te sluiten zodat u altijd zeker bent van een schone auto.

Reinigen

Het reconditioneren begint al in onze wasplaats waar wij eerst al het losse vuil verwijderen dat zich in de loop der tijd heeft verzameld op de meest uiteenlopende plaatsen. Blaadjes en dergelijke verzamelen zich vaak in ruimtes waar ook afwateringskanalen zitten die verstopt kunnen raken en vol met water blijven staan, (dit kan schade veroorzaken aan b.v. de kachelmotor of ruitenwissermotor). Daarom wordt iedere auto eerst d.m.v. een compressor schoongeblazen en daarna pas met een hogedruk reiniger schoongespoten. Na het volledig reinigen van de carrosserie wordt de lak met een speciale lakgum/klei ontdaan van allerlei soorten lakvervuiling waaronder; spoorslag, hars, etc.

Interieur

Het interieur wordt ook weer eerst volledig doorgeblazen met lucht en vervolgens met de grootste zorg uitgezogen. Het dashboard, de deurpanelen en alles wat van kunststof is wordt bij HBEST grondig gereinigd en niet behandeld met siliconen waardoor het alleen maar gaat glimmen. De bekleding zal vanzelfsprekend ook gereinigd worden en de vloermatten worden met een hogedruk reiniger grondig schoongespoten waarbij echt ieder zand korreltje verwijderd wordt. Dit alles resulteert uiteindelijk tot een brandschoon en superfris interieur!

Paint correction

Om de lak weer zijn originele glans en krasvrije uiterlijk te geven , zal deze gepolijst moeten worden. HBEST doet dit o.a. met een exentrisch roterende polijstmachine dit om polijstbanen, swirls en andere ongewenste effecten te voorkomen. Samen met de polijstprodukten van 3M, Angelwax of Swissvax en de juiste techniek wordt een maximaal resultaat bereikt. Na het polijsten zal de lak worden voorzien van een bescherming naar keuze, Swissvax of een Modesta Glascoating om deze de juiste bescherming te geven.
Wij van HBEST doen dit alles vanzelfsprekend met het grootste oog voor Detail-ing!




"Gemiddeld breng je 440 uur
per jaar in je auto door,

Wij zijn 2548 uur per jaar geopend"


Autopoets bedrijf Hbest

Like ons op Facebook