Uw auto
als nieuw! beschermt! uitgedeukt! geblindeerd!
weer
Contact

Verhuizing

Op 02-jan-06 betrokken wij eindelijk het nieuwe pand aan de Koraalstraat 2 op het bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar.

Op 02-jan-06 betrokken wij eindelijk het nieuwe pand aan de Koraalstraat 2 op het bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar. Het pand heeft een vloeroppervlak van ca. 400m2 met inpandige wasplaats, ruime kantine en kantoorruimte.

De verhuizing was zeker geen overbodige luxe gezien de werkvloer op het oude adres niet meer bedroeg dan ca.160m2. Het totaal ontbreken van een moderne en nette uitstraling was voor ons ook een van de redenen om op zoek te gaan naar een ander pand.

Het pand in Alkmaar ziet er niet alleen fantastisch uit maar biedt tevens nieuwe mogelijkheden voor de toekomst, zo komen er verschillende produkten en behandelingen bij waaronder; Protech, DiamondBrite. Datadots/Microdots, Meguiars, Rainstop en optische onderhoudscontracten.

Binnenkort is het zelfs mogelijk om zelf uw auto te reconditioneren bij ons in het bedrijf. U kunt dan al onze professionele produkten (Meguiars, Cartec) en apparatuur (hogedrukreiniger, polijstmachine, stofzuiger etc.) gebruiken om uw auto zelfstandig weer als nieuw te maken. De beste produkten van o.a. Mequiars en Protech kan u straks ook kopen bij ons in de shop! HBEST protecting & reconditioning heeft nu dus het meest uitgebreide assortiment van het hoogste niveau in huis voor de totale autoverzorging!


TERUG


Autopoets bedrijf Hbest

Like ons op Facebook