✰✰✰✰✰ C
6 reviews
een maand geleden Tinten ruiten, deels wrappen auto. Zeer professioneel. Makkelijk bereikbaar en flexibel in serviceverlening. Joey en team zijn pro leveren vakwerk. Kom graag terug voor rest van de vloot. Zeer aan te raden.
 
✰✰✰✰✰ Oscar Kerssens
2 reviews
Om wat minder inkijk achter te krijgen in de auto vanaf de B-stijl deze laten tinten. Bij aankomst netjes te woord gestaan en samen de mogelijkheden besproken. Conform afspraak was de auto binnen een paar uur weer gereed. Auto netjes en schoon weer terug ontvangen.
 
✰✰✰✰✰ Cang Luong
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Mijn auto had veel krassen van de wasstraat en zag er niet uit, dit wilde ik natuurlijk eruit hebben.
Via google kwam ik bij HBEST en reed er even langs. Ik werd goed geholpen en vertelde wat ik eraan wilde doen, dezelfde dag meteen een afspraak gemaakt om mijn auto weg te brengen.
Toen ik hem weer ophaalde leek ie weer als nieuw!!
Om en om dus echt een top bedrijf, goeie service en top resultaat!
Voor mij vijf sterren!
 
✰✰✰✰✰ Ruud Duijs
Positief:
 Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Mijn auto in de modesta glascoating laten zetten, dubbele laag. Het resultaat is fantastisch. Vogelpoep etc, haal je zo van je lak af en hij glimt na een poetsbeurt als geen ander.
Nog nooit zoveel complimenten op mijn auto gehad sinds deze speciale laag. De auto is inmiddels 3 jaar oud, maar nog vragen mensen of ik een net nieuwe auto heb gekocht!
 
✰✰✰✰✰ R B
2 reviews · 5 foto's
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
De beste service en kwaliteit die je kan verwachten. Voor het poetsen en glascoating, het hele team is vriendelijk en super professioneel, top!

✰✰✰✰ Bas Dekker
Ze hebben hier de auto van mn zusje en zwager gepolijst en ik kan niet anders zeggen dat ze dat echt heel mooi gedaan hebben. Ook viel me op dat de leidinggevende er echt een passie voor heeft om goed werk te leveren. Dus ik zou dit bedrijf ter alle tijden aan kunnen bevelen.

✰✰✰✰✰ Erna Timmerman
Vandaag weer een (nieuwe) auto afgeleverd gekregen ! Wat een vakmensen !
Heeeel blij mee 😍

✰✰✰✰✰ Bas Vader
Een absoluut top bedrijf! Afspraak is afspraak en levert louter kwaliteit. Ben al jarenlang klant naar alle tevredenheid.

✰✰✰✰✰ Jerome Korsten
Mijn auto bij Hbest in de modesta glascoating laten zetten! Ongelooflijk wat een resultaat! Hbest is een professionele organisatie en geef ze dan ook zeker de maximale 5 sterren!

✰✰✰✰✰ M. Dekker
Hier mijn auto laten behandelen met een modesta glasbehandeling. Nu, 10 weken later, werkt het prima. Iedereen vraagt zich af of ik elke dag de auto poets omdat deze zo glimt. Water rolt er vanaf en insecten gaan er ook zo af. Prima resultaat dus op een witte auto.

✰✰✰✰✰ kevin vrolijk
1 van de top Detailers van Nederland.
Absoluut een aanrader.
 
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een kostenindicatie of neem contact met ons op