Uw ramen laten blinderen in de omgeving van Heerhugowaard? Dit wordt door Hbest verzorgd door middel van een hoogwaardige kwaliteitsfolie.

Blindering van uw ramen in verschillende tinten mogelijk.

Ramen blindering in de omgeving van Heerhugowaard wordt door ons verzorgd door middel van een hoogwaardige kwaliteitsfolie. Door onze uitgebreide ervaring met blinderen d.m.v. de modernste technieken die door de jaren heen door ons is opgedaan, kunt rekenen op de hoogste kwaliteit mogelijk met een scherpe nacontrole.

Er is een ruime keuze uit diverse autoruit tinten variërend van lichte tinten tot zeer donkere tinten, voor iedere smaak hebben wij een passende optie.

Keuze genoeg uit verschillende raamfolies welke voor de meest gangbare automerken het origineel tot op enkele procenten benaderd. Wij geven u duidelijk advies omtrent het blinderen van autoruiten en proberen u de juiste keuze te laten maken uit de autoruittinten die u bij ons in de showroom kunt bezichtigen met betrekking tot uw specifieke wensen.

De raamfolie wordt door onze ervaren specialiste zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit geplaatst. Deze raam folie kan dan niet onnodig vanaf buitenaf beschadigen. De autoraamfolies hebben een krasvaste coating, dit geeft een sterke bescherming zodat uw huisdieren of kinderen de folie niet zomaar kunnen beschadigen.

De privacyfolie heeft een gemiddelde zonwerende werking van 45%, werkt 99% UV-werend, heeft een inbraakvertragende eigenschap en geeft u privacy zonder het zicht vanaf binnenuit te belemmeren.

Afspraak maken