Blindering van uw ramen in verschillende tinten mogelijk

Autoruit blindering wordt door ons verzorgd door middel van een hoogwaardige kwaliteitsfolie, waarbij door de speciale technieken en de ervaring die door de jaren heen door ons is opgedaan, u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en een scherpe eindcontrole.

U heeft een keuze uit verschillende autoruit tinten variërend van lichte tinten tot zeer donkere tinten. Keuze genoeg uit verschillende raamfolies welke voor de meeste automerken het origineel tot op enkele procenten benaderd. Wij geven u duidelijk advies omtrent het blinderen van autoruiten en proberen u de juiste keuze te laten maken uit de autoruittinten die u bij ons in de showroom kunt bezichtigen met betrekking tot uw specifieke wensen.

De ruitfolie wordt door onze ervaren monteurs zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit geïnstalleerd. Autoruit folie kan dan niet onnodig vanaf buitenaf beschadigen. De autoruitfolies hebben een krasvaste coatinglaag, dit geeft een extra bescherming zodat uw kinderen of huisdieren er niet makkelijk een beschadiging op aan kunnen brengen. De privacyfolie heeft een gemiddelde zonwerende werking van 45%, werkt 99% UV-werend, heeft een inbraakvertragende eigenschap en geeft u privacy zonder het zicht vanaf binnenuit te belemmeren.

Voor meer informatie of vrijblijvende prijsopgave kunt u via de contact pagina contact met ons opnemen.

Afspraak maken
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een kostenindicatie of neem contact met ons op