Carwrapping & Autobelettering

Carwrapping
Het volledig 'inpakken' van een auto met speciaal gegoten vinyl (wrapfolie).

Wij wrappen uitsluitend met 1e klas wrapfolies.

Duurzame carwrapfolies specifiek ontwikkeld voor het wrappen van auto's met alle eigenschappen om een auto mooi en egaal te wrappen. Er is een diversiteit aan mogelijkheden, van metallic, mat tot aan parelmoer effect en zelfs leatherlook. De wrapfolies zijn uitermate weerbestendig en wij garanderen ook dat dit minimaal 5 jaar goed blijft. Wanneer de folie er daarna wordt afgehaald komt de originele onbeschadigde en goed geconcerveerde autolak weer tevoorschijn. Voor een prijsopgave van het wrappen van uw auto kunt u contact opnemen via onze contact pagina

Autobelettering 
De kosten zijn relatief laag en dat maakt autobelettering een zeer efficiënte vorm van reclame. U kunt gaan voor een simpele vorm van belettering tot zeer uitgebreide full-color beletteringen die nog meer in het oog springen.

Door met zorg te kijken naar de kleuren en de boodschap die u wilt overbrengen kunnen wij met de belettering het maximale effect bereiken. Een goed design wat professioneel overkomt is hierbij van groot belang.

Komt u gerust bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Klik hier voor onze openingstijden.

Afspraak maken
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een kostenindicatie of neem contact met ons op